Nederlanders sparen veel maar halen niet altijd het maximale uit hun spaargeld. Wijzersparen geeft een overzicht van de spaarrentes van Nederlandse spaarrekeningen en deposito’s. Naast de Informatie om als spaarhulp te helpen bij het vergelijken van spaarproducten,is er ook achtergrondinformatie en spaarnieuws te raadplegen. Wijzersparen is onafhankelijk en niet direct verbonden met banken en/of financiële instellingen Het streven is om de Nederlandse spaarder een betrouwbaar, compleet en actueel overzicht gegeven met bijbehorende informatie.

Sparen is op basis van spaarrekeningen met en zonder voorwaarden of op basis van deposito’s met diverse looptijden mogelijk. Vergelijken en een keuze maken van het juiste spaarproduct is altijd afhankelijk van uw persoonlijke situatie, bijvoorbeeld hoogte spaarbedrag, altijd toegang tot het spaargeld of voor langere tijd vast zetten,..?

Vergelijken van spaarrekeningen

Voor het vergelijken van spaarrekeningen heeft wijzersparen.nl een aantal mogelijkheden op een rij gezet, dit is gebaseerd op spaarrekeningen zonder voorwaarden en die vallen onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. De keuze is aan u:

Hoogste RenteHaal het maximale uit uw spaargeld en vergelijk de actuele spaarrentes met behulp van ons overzicht van hoogste rente
BetrouwbaarheidVergelijk de actuele spaarrentes met behulp van ons overzicht van betrouwbaarheid en de hoogste rente op spaarrekening zonder voorwaarden van die aanbieder